over Maud

Al meer dan 20 jaar in Epse tussen Deventer en Zutphen begeleid ik mensen met trauma na een heftige ervaring. Help ik jeugdtrauma's te verwerken. Trek ik relaties uit het slop en leer koppels de verbinding te hervinden. Vertaal vage gevoelens en ongenoegen. Zo kom je uit een staat van overleven om te kunnen leven.

Plato zei: "wees van jezelf een meester en geen slaaf".
Deze uitspraak betekent voor mij dat je altijd meer kunt dan dat we meestal laten zien. Ik geloof dat niets en niemand ons tegenhoudt om ons pad te volgen. Er is meer ruimte om te groeien en te bewegen dan we denken. Pak verantwoordelijkheid en ga voor een gezond en gelukkig leven.

Mijn drijfveren zijn mijn honger naar groei, ontwikkelen en bewustwording. ik ben gefascineerd door de werking van het onderbewuste in relatie met ons brein. Geboeid door gedrag en houding van ieder mens. Ik heb een drang naar begrijpen. Ervaar plezier om al mijn wijsheid met anderen te delen. In mijn werk maak ik de disfunctionele interne processen van mensen op een respectvolle manier bespreekbaar.

Contact

mob: 0652-676795

e-mail: mail[at]maudvanderstruijk.nl

Praktijk te Epse (dorpje onder Deventer)