Particulier

Als mijn tips onvoldoende zijn en je kunt wel hulp gebruiken bel of mail me. Mocht je meer informatie willen over hoe ik je verder kan helpen lees dan verder.

Zeker in deze tijd waarin je op verschillende niveaus wordt uitgedaagd. Ik heb de neiging om te schrijven 'alles is anders' maar alles is niet waar, veel zaken lopen gewoon door. Heel veel zaken gaan nu anders. Thuis gaat het anders. Relaties veranderen; met je werkgever, collega's, je eigen kind en of partner. Meer angst en onrust in plaats van harmonie en ontspanning. Mogelijk is je manier van werken veranderd of weg gevallen. Met een zetje kun je het weer zelf. Ik leer je 3 basis methodieken. Grote groep mensen die je voor gingen kunnen het weer zelf of komen één keer per jaar voor een update.

Methodieken.

Uit jaren lange ervaring heb ik gemerkt dat als je 3 simpele methodieken leert (deze kun je ook heel goed zelf doen) dat je een goede basis hebt om nu en in de toekomst je emoties te kunnen reguleren. Dat je regie kunt voeren op je gemoed. Dat je een keuze hebt of je in je verdriet wilt blijven zitten of eruit wilt stappen. Dat je zelf invloed kunt uitoefenen op je dysfunctionele gedachten, emoties en patronen.

  • dysfunctionele gedachten; Ik ben niet goed genoeg. Ik voldoe niet. Herbelevingen na een heftig incident.
  • dysfunctionele emoties; onmacht, angsten (bijvoorbeeld voor de toekomst), eenzaamheid, verveling...
  • dysfunctioneel gedrag; snoepen, niet sporten, roken, driftbuien, slaan en gooien met spullen als het je niet zint. Slecht slapen en eten.

Fysiek, online of telefonisch

Je bent welkom in mijn praktijk te Epse (een dorpje onder Deventer). We kunnen een wandelsessie plannen. Het is niet nodig om elkaar fysiek te ontmoeten om je de drie methodieken te leren, dit kan ook heel goed online. Het kan jammer genoeg niet telefonisch, ik wil kunnen zien of je de handelingen goed uitvoert. Gelukkig zijn er op dit moment vele digitale mogelijkheden om elkaar online te zien..

Mijn drijfveren

Ik heb op school en vanuit mijn opvoeding nooit geleerd hoe ik met mijn emoties om kon gaan. Zeker in de puberteit vond ik veel stom en begreep ik mezelf en anderen niet. Ik liep in mijn jong volwassen leven vast en ging om zoek naar antwoorden en handvatten. Ik heb vele handvatten gevonden die heel goed bij me paste maar daarvoor had ik een ander nodig. Het moest toch mogelijk zijn om zelf invloed uit te oefenen op mijn gevoel van ongelukkigheid. Met al mijn ervaring en kennis heb ik methodieken gevonden en ben ik methodieken zo gaan aanpassen dat het 'do it yourself' methodieken werden. Simpel en snel is voor mij belangrijk. Makkelijk te leren, makkelijk zelf te doen, makkelijk overal te doen.

Ben jij er aan toe om meer regie te voeren op je gemoed, neem gerust contact met me op. We bespreken de mogelijkheden en ik help je op weg.

Als tiener kon ik al mijn eigen fietsband plakken. Het past bij mij om het zelf te doen, ik vind het zelfs lastig als ik telkens om hulp moet vragen. Mocht je liever niet zelf plakken maar het graag aan een ander overlaten dan help ik je graag.

Wat levert het jou op?

Jij bepaalt wat je wilt bereiken. Wil je rust? Weer beter slapen? Van je herbelevingen af? Van je ongemakkelijke gevoel af? Weer in je goede doen komen? Om dit te kunnen bereiken heb ik ontdekt hoe belangrijk het is je gestagneerde emoties, gedachten of patronen eerst te doorbreken. Dan ontstaat er ruimte en in die ruimte krijg je de mogelijkheid om een ander gemoed, gedachten of gewoonte te kiezen, toe te passen en waar te laten zijn. Eerst moet het oude eruit dan is er pas plek voor nieuw. Je gaat leren loslaten, opruimen en doorbreken zodat je ruimte maakt voor functioneel gedrag en gemoed.

Hier vind je meer informatie over de methodieken

 

 

 

 

 

 

 

Contact

mob: 0652-676795

e-mail: mail[at]maudvanderstruijk.nl

Praktijk te Epse (dorpje onder Deventer)