QuintBox

De QuintBox is een klein apparaatje dat ongeveer zo groot is als een luciferdoosje, dat je overdag om je hals of in je broekzak draagt en s’ nachts onder je kussen legt. In dit apparaatje zit elektronica dat een voor jou persoonlijk samengesteld sample-mix-signaal uitzendt.


De kracht van de QuintBox zijn de persoonlijke energieprogramma’s. Deze speciaal ontwikkelde programma’s helpen je lichaam en geest om weer fitter en vitaler te voelen.
Het is mogelijk om vijf programma’s op de QuintBox te programmeren. Je verschillende hulpvragen naast energietekort worden hierdoor ondersteund; zoals je slaap bevorderen, fysieke ongemakken verlichten, helderder denken, betere concentratie en ontspanning.

De sample-mix wordt door Jelle persoonlijk gemeten en op je box geprogrammeerd.
Hij is opgeleid als arts en later huisarts. Hij werkte na zijn afstuderen aanvankelijk vijf jaar als ziekenhuisarts voor obstetrie/gynaecologie en kindergeneeskunde. Na de switch naar de huisartsgeneeskunde werkte hij bijna dertien jaar als huisarts in een vijftal praktijken. Inmiddels heeft hij de medische werkzaamheden gestaakt en legt zich volledig toe op de research van de quint-methode en de hooikoortsBox.

Ik heb ervoor gekozen om in mijn VIP-hersteldag deze QuintBox op te nemen omdat deelnemers ervaren dat ze sneller herstellen van hun burn-out klachten als ze dagelijks de QuintBox dragen.

  • Herstel van je energetische huishouden maakt dat je je sterker voelt.
  • Je emotionele en mentale weerbaarheid neemt toe.
  • Je kunt weer gauw aan het werkt.
  • Je ervaart minder last van de bijverschijnselen van burn-out klachten.

Doordat je spoedig in je kracht komt is het makkelijker voor je om die dingen te doen die goed voor je zijn. Zoals 'nee' zeggen, meer sporten, gezonder eten of weer plezier beleven en genieten.

Wil je meer lezen over de QuintBox dan vind je hier de website van de Oostenrijkse QuintSysteme

Contact

mob: 0652-676795

e-mail: mail[at]maudvanderstruijk.nl