de workshopmaker

workshopmaker800300

 

Jij weet het beste wat jouw werknemers nodig hebben. Je kent de cultuur. Je spreekt de taal. Je snapt wat het werk zo lastig maakt.

Vanuit dit oogpunt ontstond de workshopmaker. Je hebt geen trainer nodig maar een programma. Je hebt vakkundige trainers in huis. Het enige dat je mist zijn de tools om vitaliteit op een frisse en leerzame manier over te dragen op je werknemers.

We bespreken wat je precies wilt bereiken met je training. Wil je dat je werkemers invloed kunnen uitoefenen op hun stressniveau? Moeten ze omkunnen gaan met agressie? Misschien wil je dat ze meer gaan bewegen?

Samen met je trainers en mijn expertise bouwen we een training die aansluit op jouw wensen.

Vitaliteitskunde is geen vak op school. We leven in een maatschappij waarin goed voor jezelf zorgen niet boven aan ons prioriteitslijstje staat. Pas als je werknemers ziek worden gaan ze anders leven of denken. Als je mazzel hebt. Besteed nu tijd en aandacht aan hun welzijn en je krijgt beter functionerende werknemers, partners, ouders en mensen.

Agressie, de ander en ik

Of je een programma wilt voor de oefenavond of een dagdeel tijdens de CoPi oefeningen, kies die instrumenten die jij denkt dat nodig is om het oefendoel te bereiken.

  • Het is belangrijk dat je de deelnemers informeert over hoe de vitaliteitsdriehoek werkt. Waarom je naast sporten ook je mind gezond dient te houden? Hoe werkt je brein en wanneer werkt het tegen je? Wat is de functie van emoties?
  • Na een inzet is het van belang dat je je materiaal schoonmaakt, zo zal je ook je kleding in de was gooien en je douchen. Vaak is dat genoeg om weer verder te kunnen, maar soms heb je meer nodig.

Wat doe je dan?

  • Je biedt ze oefeningen aan die ze op één dag leren en waarvan ze direct het effect ervaren. Kort oefeningen die praktisch en makkelijk zijn om te leren en toe te passen. Daarna geef je ze de handout mee, zo kunnen ze het de volgende dag toepassen indien dat nodig is.

 

Verlaag je ziekteverzuim

Je kunt niet voorkomen dat werknemers hun been breken. Je kunt als werkgever soms invloed uitoefenen op de werkomgeving van je werknemers maar meestal niet. Je hebt wel invloed op wat je ze leert. Je kunt ze leren om beter voor zichzelf te zorgen. Je kunt ze leren om regelmatig rust te vinden in het werk en wat je kunt doen om tussendoor te ontspannen. Je kunt ze leren wat ze kunnen doen als je je boos of onmachtig voelt? Maak van reflecteren, monitoren en bijsturen een gewoonte binnen je organisatie.

Met als doel om vitale werknemers te krijgen en houden. 

Contact

mob: 0652-676795

e-mail: mail[at]maudvanderstruijk.nl